Sally Egelani, o se paionia i le faatufugaga o le lalagaina o Macrame i ona po nei

O Sally Egelani o se Amerika tusiata tusiata e nofo ma galue i Ojai, Kalefonia. O le tuputupu aʻe i le Midwest, na ia mauaina se tikeri o le tagata malaga i ala o faasalalauga mai Grand Canyon State University i Michigan ona maua ai lea o le Master tikeri i le faaaogaina Craft ma le ata i le Pacific Northwest Art Institute i Portland.

wfsf

A o alu i le aʻoga faauu i le 2011, sa musuia o ia e suʻesuʻe loloto i ata vaivai ma amata sailiili i se fou ituaiga o macrame.

dfdsdd

Na musuia e le tamaoaiga o elemeni fausaga ma le atoatoa o fomu i le natura, na ia faʻaaogaina le maea vavae malulu e fausia ai galuega tetele macrame i se faiga faaonapo nei, lea na mafua ai le toe faaolaolaina o Macrame i tausaga talu ai ma musuia le tele o tagata e aʻoaʻo pe toe maua le vaʻa o le lalagaina.

cxzs

"Matou te ofuina ofu, matou momoe ufiufi i ie afu, ma o matou olaga i aso uma o loʻo siʻomia e nei ie e faia i le alava. O laʻu alava ata galue e i ai foi se lagona vaivai pei o ie, maua ai se lagona o le mafanafana ma le toʻafilemu. A e tuʻu laʻu galue i totonu o se potu, o le aʻafiaga e mafai ona tele, e maua ai le avanoa i se tulaga ese ma mafanafana siosiomaga, "fai mai Sally Egelani.

jgfs

O ana mea faʻapipiʻi alava ma pa puipui na faʻaalia i faʻaaliga i le Iunaite Setete ma fafo atu, ma ua lolomiina i le tele o mea faʻaeletise ma lolomiga. I le 2016, na ia faia ai lana uluaʻi faʻaaliga faʻaaliga, "New Director," i le Grand Rapids Museum of Fine Arts.

Afai na e fiafia i luga oloa, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi mai ma matou.


Taimi Post: Tes-02-2020
Tusi lau feʻau ii ma lafo mai ia matou